Cofur Logo

hos Susanne Søgaard

Når du investerer i en style fra COFUR Denmark, er du ikke blot med til at forlænge en livslang historie, men du får samtidig et produkt, som er skabt med kærlighed, bæredygtighed og et passioneret hjerte, som banker for vores fælles jordklode.

 

Cofur Vintage Crepe-Silke sarier, hver style er unik, bæredygtigt Cofur Upcycled fashion.

 
Tidligere
Næste
lang silke kimono dubai cofur

Lad din garderobe være præget af bevidste, bæredygtige valg. Mens du vælger COFUR Danmark, investerer du i design, der er skabt med etiske og bæredygtige metoder.

bæredygtighed og kompromisløs æstetik. Vi giver nyt liv til eksisterende vintage silke sari fra Indien ved at re-designe de stofferne til styles til den moderne kvinde. Samtidig har vi overvejet de bedste måde, at give den unikke livshistorie af hver enkelt vintage sarier videre til en ny kvinde.

Som et slow-fashion brand er vores designfilosofi, at ansvarlighed og bæredygtighed skal forenes. Vi har en nul-affaldspolitik, der tilskynder til up-cycling af ressourcerne mens vi designer.

Det betyder, at du kan opleve en fornøjelig, omfattende kollektion bestående af alt fra kimonoer, kjoler og skjorter til patchworkstyles, tasker, armbånd og hårbånd.

Cofur Vintage Crepe-Silke sarier, bæredygtigt Cofur Upcycled fashion.

Fra kvinde til kvinde med kærlighed!